در حالی که ستاره شناسان از احتمال برخورد یک سیارک به زمین در شهریور ماه خبر داده بودند، بررسی های جدید آژانس فضایی اروپا نشان می دهد که این سیارک هنوز در فضا رویت نشده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، سیارک یادشده ۲۰۰۶ QV۸۹ نام دارد و در شرایطی که احتمال برخورد آن با کره زمین بالا توصیف شده و همین مساله به نگرانی های عمومی در این زمینه دامن زده بود، آژانس فضایی اروپا تایید کرده که علیرغم پیگیری موضوع هنوز سیارک یادشده را در آسمان رویت نکرده و لذا نمی توان فرضیه برخورد قریب الوقوع ۲۰۰۶ QV۸۹ را با کره زمین تایید کرد.
سیارک ۲۰۰۶ QV۸۹ اولین بار در آگوست سال ۲۰۰۶ و در زمان عبور از نزدیکی کره زمین شناسایی شد. این سیارک در همان زمان به مدت ۱۰ روز قابل رویت شد و در آن زمان ستاره شناسان با بررسی خط سیر آن بدین نتیجه رسیدند که ۲۰۰۶ QV۸۹ به احتمال یک در هفت هزار در ۹ سپتامبر سال ۲۰۱۹ به زمین برخورد می کند.
این در حالی است که مشاهده سیارک یادشده در روزها و هفته های اخیر هنوز میسر نشده و این در حالی است که اگر سیارک یادشده در راه زمین بود قاعدتاً باید با استفاده از تجهیزات پیشرفته موجود رویت می شد. بنابراین ستاره شناسان این سیارک را گم کرده اند.
ستاره شناسان قصد دارند با انجام محاسبات جدید محل دقیق سیارک ۲۰۰۶ QV۸۹ را شناسایی و از خط سیر آن اطمینان کسب کنند. بدین منظور تلسکوپ غول پیکر VLT در شیلی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
https://www.mehrnews.com
دیدگاهها بسته شدهاند.