خبرآنلاین نوشت: یک پژوهش جدید نشان داد علاوه بر ادراک فضایی، احساس تنهایی و انزوای فضانوردان باعث میشود آنها احساس کنند غذاهایی که میخورند «بیمزه» هستند.
محققان مؤسسه سلطنتی فناوری ملبورن (RMIT) استرالیا برای اولینبار در جهان، بوی غذاها را بررسی کردند تا متوجه شوند چرا به نظر فضانوردان، غذاها در فضا بیمزه به نظر میرسند.
پژوهشگران دریافتند که عطر وانیل و بادام در محیط شبیهسازیشده توسط ایستگاه فضایی بینالمللی شدیدتر احساس میشود؛ در حالی که رایحه لیمو بدون تغییر حس میشود. هر دو عصاره وانیل و بادام حاوی ترکیبی آلی به نام بِنزآلدهید هستند که به گفته پژوهشگران باعث تغییر در ادراک و حساسیت فرد به بوهای خاص میشود.
پژوهشگران همچنین نتیجه گرفتند: افزایش احساس تنهایی و انزوا نیز ممکن است در احساس فضانوردان درباره غذا نقش داشته باشد.منبع:rahnamato.ir
دیدگاهها بسته شدهاند.