پلیمریزاسیون مولکولی، ناشی از فشار بالا و دمایهای تولید شده توسط رسوب پوشاننده، ترپنها را فشرده کرده و باعث شکلگیری کهربا میشود.[۱۵]
برای روی دادن این واقعه، صمغ باید در مقابل پوسیدگی مقاوم باشد. برخی از درختان صمغ تولید میکنند، اما در اغلب موارد این ته نشست توسط فرایندهای فیزیکی و شیمیایی شکسته میشود. در معرض نور، باران، میکرواورگانیزمها (مانند باکتری و قارچها) و دماهای شدید منجر به تجزیهٔ صمغ میشود. برای این که صمغ بیشتر زنده بماند تا تبدیل به کهربا شود، آن باید به چنین نیروهایی مقاوم باشد یا تحت شرایطی تولید شود که چنین نیروهایی را مانع شودhttps://fa.wikipedia.org
دیدگاهها بسته شدهاند.