ناسا سه زمان فاجعه آمیز را برای برخورد این شهاب سنگ شناسایی کرد.
به گزارش اسپوتنیک، ناسا سه زمان فاجعه آمیز را برای برخورد این شهاب سنگ شناسایی کرد سال ۲۰۲۹، ۲۰۳۶ و ۲۰۶۸، اما در عین حال ادعا می کند که هیچگونه تهدیدی برای زندگی در زمین وجود ندارد.
منابع متعدد معتبر زنگ هشدارشان به صدا درآمده است. آنها می گویند، ناسا تعیین کرده است که سیارک غول پیکر آپوفیس ۱۲ سال دیگر و یا حداکثر در ۱۹ سال دیگر سقوط خواهد کرد و چنانجه یکی از سایت ها نوشته است، یکی از قاره های زمین را نابود خواهد کرد.
براساس اطلاعاتی که چند سال قبل ناسا منتشر کرده بود، نادیده گرفتن سیارک آپوفیس (که با نام ۹۹۹۴۲ نیز شناخته میشود) و خطر آن، اشتباه بزرگی خواهد بود، زیرا در حال حاضر این تنها شهاب سنگی است که امکان برخورد آن با زمین وجود دارد.
دانشمندان عقیده دارند که تاثیر گرانشی کره زمین در سال ۲۰۲۹ مسیر پرواز سیارک آپوفیس را چنان تغییر خواهد داد که در هنگام نزدیکشدن بعدی آن در سال ۲۰۳۶ — برخورد آن با زمین حتمی خواهد بود. سیارک آپوفیس در سال ۲۰۰۴ کشف شده است. ستارهشناسان با تخمین اندازهٔ این سیارک حدس زده اند که سیارک مذکور روز جمعه در تاریخ ۱۳ آپریل سال ۲۰۲۹ با زمین برخورد میکند (احتمال برخورد ۳ از ۱۰۰ میباشد). کارشناسان با بررسی سیارک آپوفیس، به این نتیجه رسیده اند که این سیارک حدود ۳۴۰ متر قطر دارد
https://ir.sputniknews.com
دیدگاهها بسته شدهاند.