سازمان فضایی ناسا هشدار داده که یک شهاب سنگ غولپیکر با سرعت بسیار زیاد در حال حرکت به سمت زمین است و احتمال دارد به زمین برخورد کند. در ادامه، پیشبینیهای Nasa از زمان برخورد این سیارک به زمین را بررسی میکنیم.
سازمان ناسا اعلام کرده یک شهاب سنگ غولپیکر (به طور عامیانه، به سیارکها، شهاب سنگ میگویند) به بزرگی دو زمین فوتبال با طول بیش از ۲۰۰ متر در آستانهی برخورد به کره زمین قرار دارد. بر اساس اعلام Nasa، این سیارک که با نام LF16 2018 شناخته میشود، آخرین بار در تاریخ ۱۶ ژوئن دیده شده و به نظر میرسد به سمت زمین حرکت میکند. گفته میشود در صورت برخورد این سیارک با زمین، انرژی معادل ۱۵۰۰ بمب هستهای آزاد خواهد شد و زمین در معرض نابودی قرار میگیرد.
احتمال برخورد شهاب سنگ به زمین در سال ۲۰۲۳
مهندسان ناسا میگویند طبق محاسبات انجام شده، ۶۲ مسیر فضایی وجود دارد که اگر این غول آسمانی در هر یک از آنها قرار بگیرد، حداکثر تا صد سال آینده به زمین برخورد میکند. به عنوان مثال، در صورت قرار گرفتن این شهاب سنگ در یکی از ۶۲ حالت موجود، سیارک مذکور در ۸ آگوست ۲۰۲۳ میلادی (یعنی حدود ۵ سال دیگر) به زمین برخورد خواهد کرد. ۳ آگوست ۲۰۲۴ و ۱ آگوست ۲۰۲۵، تاریخهای دیگری هستند که برای این اتفاق پیشبینی شده است. سیارک LF16 2018 با سرعت بیش از ۳۳ هزار و ۸۴۴ مایل بر ساعت (حدود ۵۵ هزار کیلومتر بر ساعت) در حال حرکت در فضا است.
البته دانشمندان ابراز امیدواری کردهاند که این سیارک بزرگ تغییر مسیر دهد و به سمت زمین حرکت نکند. همچنین ناسا تلاش میکند تا آن زمان به دانشی دست پیدا کند که بتواند جلوی این حادثه را بگیرد.
https://gadgetnews.net
دیدگاهها بسته شدهاند.