ویژگی سنگ شناسی و ایده های طراحی لپیدولیت و نگهداری ان

مدیر فروش آبان 25, 1401 دیدگاه‌ها برای ویژگی سنگ شناسی و ایده های طراحی لپیدولیت و نگهداری ان بسته هستند
ویژگی سنگ شناسی و ایده های طراحی لپیدولیت و نگهداری ان

ویژگی سنگ شناسی لپیدولیت

فرمول شیمیایی : K(Li,Al)3(Al,Si,Rb)4O10(F,OH)2
ساختار کریستال : مونوکلینیک
رنگ : صورتی, بنفش , قرمز, بنفش-خاکستری,زرد و سفید و بیرنگ
سختی : ۲٫۵-۴
ضریب شکست : ۱٫۵۲۵-۱٫۵۸۷
تراکم ( دانسیته ) : ۲٫۸-۳٫۳
کلیواژ یا برگوارگی(تمایل سنگ برای شکستگی در امتداد یک جهت ترجیحی در سطوح موازی ) : کامل
شفافیت : نیمه شفاف تا شفاف
شکست نور : ۰٫۰۱۸-۰٫۰۳۸
درخشش : مرواریدی-شیشه ای
حالت فلورسانس : سفیدخامه ای تا زردکمرنگ-گاهی زرد
سنگ ها مشابه یا مرتبط به لپیدولیت
این ماده معمولا با سنگ موسکویت Muscovite اشتباه گرفته می شود در حالیکه لپیدولیت برجستگی های کمتری در قیاس دارد .

ایده هایی برای طراحی زیورالات بااستفاده از لپیدولیت 

اشکال رایج برش برای این سنگ کره ای و اشکال فانتزی است .
از آنجاییکه این سنگ را می توان سوراخ کرد , می توان از آن برای ساخت مهره و استفاده از آن در دستبند ,گوشواره و گردنبندهای مهره ای بهره جست.
همچنین از پایه های طلا و نقره نیز برای نشاندن این سنگ استفاده می شود.
نکته : هنگام خرید سنگ های ارزشمند , بیشتر به اندازه آن توجه کنید تا وزن قیراطی آن ها .
نسبت اندازه به وزن سنگ های رنگی متفاوت است .
در مقایسه وزنی , برخی از آنها بزرگتر و برخی کوچکتر از الماس هستند .

نگهداری و تمیزکردن لپیدولیت

بااین که این سنگ دارای سختی ۲٫۵-۴ است و سنگی نرم به شمار می آید , سنگ سختی در وهله نخست به نظر می رسد .
با این وجود , همواره باید نگهداری شود تا بتوان سالها از آن استفاده کرد .
این سنگ به فشار زیاد , حرارت بالا و مواد تمیزکننده و شیمیایی قوی حساسیت دارد .
برای تمیزکردن آن از سفیدکننده و اسید استفاده نکنید و تنها به آب و صابون و پارچه ای نرم بسنده کنید .
دقت کنید که پیش از خشک کردن سنگ , به خوبی آنرا آبکشی کنید تا رسوبات قلیایی صابون را از آن بزدایید .
بهترین راه نگهداری آن در پارچه ای نرم و یا در جعبه طلا و جواهرات پوشیده با پارچه است.
جهت جلوگیری از ایجاد خراش یا شکستگی , سنگ را به صورت جداگانه از بقیه زیور آلات , و پوشیده در پارچه ای نرم مورد نگهداری قرار دهید .wwwhttps://javahersazi.com/

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.