سنگ شناسی (مرجان)

مدیر فروش آذر 23, 1392 دیدگاه‌ها برای سنگ شناسی (مرجان) بسته هستند

مرجان

محل پیدایش: کلنی مرجان درسواحل غربی مدیترانه در خلیج بیسکی (bay of Biscay) وجزایر قناری (canary islands) وجمع الجزایر مالزی وژاپن یافت می شود.

مرجانهای سیاه رنگ در مجمع الجزایر مالزی وشمال استرالیا ودریای سرخ وجوددارند.

مرکز تجارت مرجان:درتوره دل گرکو(torre del Greco)درجنوب ناپل،واقع در ایتالیا می باشداخیرا مواد مرجانی از ژاپن ،استرالیا ،هاوایی نیز وارد بازارهای اروپا شده اند.

واژه مرجان در زبان یونانی به معنای ناشنلخته است. کلنی های مرجانی توسط شاخه های خود تشکیل تپه های دریایی (reef) وصخره های مرجانی حلقه ای شکل (reef atoll)رامی دهند این صخره ها توسط جانوران بسیارکوچک مرجانی به نام پولیپ که در حفره های سنگهای بستر دریاها قرار می گیرندواز خودموادآهکی ترشح می کنند به مرور زمان به وجود می آیند.بهترین نوع مرجان دارای رنگی قرمز است وبه نام کورالیوم روبروخوانده می شود.

در جواهرسازی فقط اسکلت های آهکی مرجانها مورد استفاده قرار می گیردو مرجانهای سفید ویاه وآبی رنگ نیز درجواهرسازی بکارمی روند.

سنگ مرجان رسوب آهکی استخوان مانند مرجان آبی است، یک نرم تن کوچک که در آب های آرام زندگی می کند و در عمق ۲۰ تا ۱،۰۰۰ فوتی یافت می شود. رنگ مرجان بستگی به عمقی دارد که در آن پیدا می شود: زیر ۱۶۰ فوت رنگ آن روشن است. خوشرنگ ترین مرجان ها در عمق ۱۰۰ تا ۱۶۰ فوتی یافت می شوند. در طیف های مختلف صورتی و قرمز وجود دارد. رنگ آن معمولاً بین سفید تا صورتی و قرمز و سرخ است. مرجان های زرد رنگ، کرم رنگ، شکلاتی و حتی سیاه هم وجود دارد. ستاره شناسان و متخصصین جواهردرمانی بهترین رنگ مرجان که متعلق به سیاره ی مریخ است را قرمز پررنگ می دانند که شبیه به گیلاس نار است.

cora

رنگ:قرمز،صورتی،سفید(سیاه وآبی)

سختی:۳-۴

وزن مخصوص:۲٫۶-۲٫۷

رخ:ندارد

شکستگی:نامنظم،سوزنی شکل

سیستم کریستالی:هگزاگونال

فرمول شیمیایی:کربنات کلسیم+منگنز+موادآلی

شفافیت:مات

ضریب شکست نور:۱٫۶۵۸-۱٫۴۸۶

پراکندگی نور:ندارد

منبع:

http://parsjawaher.com

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.