۳۰۰,۰۰۰ سیارک نزدیک زمین که به‌مراتب از شهاب‌سنگ روسیه خطرناک‌ترند

مدیر فروش شهریور 16, 1398 دیدگاه‌ها برای ۳۰۰,۰۰۰ سیارک نزدیک زمین که به‌مراتب از شهاب‌سنگ روسیه خطرناک‌ترند بسته هستند
۳۰۰,۰۰۰ سیارک نزدیک زمین که به‌مراتب از شهاب‌سنگ روسیه خطرناک‌ترند

سیارک‌ها، صخره‌های سرگردان منظومه شمسی، بقایای شکل‌گیری منظومه شمسی در ۴٫۶۵ میلیارد سال پیش هستند که هر از گاهی گذارشان به مدار زمین می‌افتد. حدود ۳۰۰هزار سیارک خطرناک در اطراف زمین وجود دارد!

ذوالفقار دانشی: در بیش از ۴٫۵ میلیارد سالی که از شکل‌گیری منظومه شمسی گذشته، سنگ‌های سرگردان متعددی مسیرشان منحرف شده و به دیگر اجرام برخورد کرده‌اند. در برخی از این اجرام مانند زمین، فرسایش و حرکت تکتونیکی صفحات پوسته‌ای آثار این برخوردها را از بین برده؛ اما در برخی اجرام مانند سیاره عطارد یا ماه (قمر زمین) و اغلب قمرهای منظومه شمسی که تغییری در پوسته‌شان به وجود نمی‌آید، این آثار باقی مانده‌اند و این بدان معنی است که سیارک‌ها و دنباله‌دارها بارها و بارها به دیگر اجرام برخورد کرده و آثار بسیار مخربی برجای گذاشته‌اند. به همین دلیل، دانشمندان در تلاشند با شناسایی تمام این اجرام و به خصوص سیارک‌هایی که بیش از حد به زمین نزدیک می‌شوند (سیارک‌های گروه آتن، آپولو و آمور) آن‌ها را از هم‌اکنون زیر نظر بگیرند؛ به خصوص که هیچ روش فوری و موثری برای مقابله با برخورد سیارکی بزرگ‌تر از ۱۰۰ متر به زمین وجود ندارد و تنها روش‌های پیشنهادشده فعلی برای اجرا به حداقل ۱۰ سال زمان نیاز دارند.
شناسایی سیارک‌ها کار بسیار دشواری است. این‌ها اجسام بسیار کوچکی که بازتابندگی سطحی آن‌ها فوق‌العاده ناچیز است و در نتیجه بسیار کم‌فروغ دیده می‌شوند. این اجسام را نمی‌توان به طور مستقیم شناسایی کرد، جز وقتی که به مرور زمان نسبت به ستارگان زمینه جابجا می‌شوند. اما این جابجایی برای سیارک‌هایی که نزدیک به زمین قرار دارند، فوق‌العاده کم است و به همین دلیل، شناسایی سیارک‌های نزدیک زمین دشوارتر از دیگر سیارک‌هاست.
https://www.khabaronline.ir

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.