عجیب‌ترین نام های اجرام اطراف زمین

مدیر فروش شهریور 11, 1398 دیدگاه‌ها برای عجیب‌ترین نام های اجرام اطراف زمین بسته هستند
عجیب‌ترین نام های اجرام اطراف زمین

برترینها/ جیمز باند (۹۰۰۷): این نام چندان هم شگفت‌انگیز نیست؛ چرا که خود باند هم چندین بار به فضا رفته است که مشهورترین آنها مربوط به فیلم Moonraker است. با این حال، رسیدن از شاتل فضایی به کمربند سیارکی پیشرفت خوبی برای جیمز باند محسوب می‌شود.
اودیسئوس (۱۱۴۳): شاید این دریانورد همیشه صبور پس از مشاهده مرگ دوستانش در جنگ و نبرد با غول‌های یک چشم باستانی، چندان از مسافرت به فضا و به گل نشستن کشتی‌اش در کمربند سیارکی خوشنود نباشد.
بیوولف (۳۸۰۸۶): این سیارک به افتخار قهرمان یکی از اشعار حماسی باستانی انگلستان نامگذاری شده است. شاید همانند افسانه‌های انگلیسی، روزی این سیارک در مواجهه با مخلوقات گرندل‌مانندی که در فضای خارجی منظومه شمسی قرار دارند به کمک ما بیاید.
تام هنکس (۱۲۸۱۸) و مگ رایان (۸۳۵۳): زمانی‌که این دو سیارک در سال ۲۰۱۱ / ۱۳۹۰ به فاصله ۶۴ میلیون کیلومتری یکدیگر رسیدند (که در استانداردهای سیارکی خیلی نزدیک محسوب می‌شود)، دستمایه جوک‌های زیادی قرار گرفتند. از سوی دیگر، تام هنکس به عنوان یکی از طرفداران برنامه‌های فضایی شناخته می‌شود. وی در فیلم آپولو ۱۳ بازی کرد، جزو عوامل اصلی پشت صحنه سریال کوتاه «از زمین تا ماه» شبکه HBO بود، و از دوستان نزدیک چندین نفر از فضانوردان آمریکا محسوب می‌شود.
آپوفیس (۹۹۹۴۲): همچون نام شیطانی‌اش (آپوفیس الهه شیطان در مصر باستان بوده است) این سیارک چند وقتی باعث نگرانی اخترشناسان شده بود، چرا که گمان می‌شد ممکن است با زمین برخورد کند. اما اکنون مشخص شده است که این سیارک کاملا بی‌خطر است. این سیارک در اصل به افتخار یکی از الهه‌های سریال علمی تخیلی Stargate SG-1 نامگذاری شده است.
مانتی پیتون (۱۳۶۸۱): گروه کمدین معروف انگلیسی اکنون یادبودی همیشگی برای نحوه راه رفتن احمقانه و دشنام‌های مسخره خود در فضا دارند. علاوه بر آن، هر یک از اعضای گروه به نام خودشان نیز سیارکی در فضا دارند.
آقای اسپاک (۲۳۰۹): این سیارک به افتخار شخصیت معروف فیلم Star Trek نامگذاری نشده؛ بلکه به نام گربه کاشف آن، جیمز بی. گیبسون نامگذاری شده است. بر اساس آگهی منتشر شده در مرکز خرده سیارک‌های IAU در سال ۱۹۸۵ / ۱۳۶۴، این گربه نیز همانند شخصیت همنامش «خونسرد، منطقی و باهوش بود، و گوش‌هایی کشیده داشت.»
جابرووک (۷۴۷۰): این سیارک نیز بر اساس مخلوق و شعر مشهور جابرووکی (به معنای سخنان یاوه) لوئیس کارول، نویسنده رمان معروف آلیس در سرزمین عجایب نامگذاری شده است.
http://akharinkhabar.ir

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.