نشریه بی بی سی فوکوس در آخرین شماره خود به موضوع پیدایش حیات در کره زمین با عنوان “منشا کیهانی” پرداخته است.
این سوال که حیات روی زمین چگونه آغاز شد، همچنان تا امروز بی جواب مانده است.گرچه نظریه های مختلف به پیدایش منشاء حیات می پردازند اما نمی توان پاسخی واحد و برتر را از میان آنها برگزید.
اما اکنون ناسا قصد دارد یکی از نظریه ها ،که می گوید سیارک ها و برخورد آنها با زمین در شکلگیری حیات نقش اساسی ایفا کرده اند را بررسی کند. ناسا برای این تحقیقات سعی میکند با جمع آوری نمونه خاک ها و سنگ از سیارک ها این نظریه را به دقت هر چه بیشتر بررسی کند.
طبق این نظریه (قبلا تمام نظریات پیرامون منشاء حیات را توضیح داده ایم) سیارک ها حاوی مقادیر زیاد از موادی هستندکه در شکل گیری اولیه حیات نقش داشته اند.
همچنین ما می دانیم زمین در ابتدای حیاتش یک دوران خشن و پر برخورد را تجربه کرده که در آن برخورد شهاب سنگ ها و خرده سیارک ها با زمین ، اتفاق عادی بوده است.تلاش جدید ناسا برای آزمایش این ایده است که سیارک ها بذر حیات را به طول کامل به زمین حمل کرده اند یا خیر.
برای این کار نیاز به به آزمایش نمونه هایی از سطح و عمق متوسط این سیارک ها است. ماموریت های پیشین بیشتر شامل نشستن بر سطح سیارک ها و آزمایش نمونه ها در همانجا بوده است. اما ماموریت اوسیریس-رکس با قبلی ها تفاوت دارد. اوسیریس-رکس که در سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شده ، در صورتی که همه چیز به خوبی پیش برود، در سال ۲۰۲۳ نمونه هایی را از سطح سیارک “بنو” به زمین بازخواهد گرداند.
http://52hertzz.com
دیدگاهها بسته شدهاند.