خطر شهابسنگ

مدیر فروش مرداد 13, 1398 دیدگاه‌ها برای خطر شهابسنگ بسته هستند
خطر شهابسنگ

شهاب سنگ ها اجرام بزرگی‌ هستند که بیشتراز سنگ و فلز تشکیل شده‌اند.این اجرام هنگامی که وارد جو زمین می‌شوند به دلیل قطر زیادشان (۵۰-۱۰۰متر) از جو می‌گذرند و دهانه‌ها و عوارض گوناگونی را از خود بر جای می‌گذارند. از شهاب سنگ ها می‌توان جهت تعیین ترکیب شیمیایی بخشهای مختلف سیاره زمین و سایر سیارات سنگی استفاده نمود و حتی فرایندهایی را که منجر به تشکیل این سیارات و حتی فرایندهای تشکیل هسته، پوسته اولیه، فرایند تفریق عنصری در گوشته اولیه و فرایند مهمی چون تشکیل حیات می‌باشد به دقت بررسی نمود. به کمک مطالعه شهاب سنگهای فلزی و مطالعات لرزه‌ نگاری بود که دانشمندان ترکیب حدودی هسته زمین را تعیین نمودند.
گفتنی است بسیاری از سنگ‌های آسمانی، به ویژه شهاب سنگ‌های فلزی، بسیار سنگین تر و چگال تر از سنگ‌های زمینی هستند.

زمین در طول عمر خود انقراض نسلهای زیادی را متحمل شده و حالا

حال طبق نتایج بررسی های محققان،طی ۲۶۰ میلیون سال گذشته در هر ۲۶ میلیون سال یک انقراض نسل مهم در زمین روی داده،از این رو دانشمندان چرخه انقراض نسل های گذشته زمین را هر ۲۶ میلیون سال یک بار می دانند،از طرفی آن ها معتقدند که بسیاری از آنها به دلیل برخوردهای شهاب سنگی به وقوع پیوسته است.
شکل گیری حفره های ناشی از برخوردهای شهاب سنگی و انقراض نسلهای شاخص ۲۶۰ میلیون سال گذشته هم زمان بوده اند، پس شاید بتوان رابطه علت و معلولی بین آن ها یافت و به همین دلیل باید برخوردهای شهاب سنگی با زمین را عامل اصلی ترین انقراض نسلها بر روی زمین به شمار آورد.

ایجاد ۵ مورد از ۶ حفره بزرگ ناشی از برخوردهای شهاب سنگی در زمین طی ۲۶۰ میلیون سال گذشته انقراض نسلهای بزرگی را همراه داشته است.شناخته شده ترین این برخوردها مربوط به برخورد شهاب سنگی به زمین در حدود ۶۵ میلیون سال پیش و ایجاد حفره ای به بزرگی ۱۸۰ کیلومتر بیان می شود.در نتیجه آن برخورد اوضاع اقلیمی زمین دستخوش تغییرات زیادی شده و به تدریج زمینه نابودی دایناسورها به عنوان گونه های جانوری شاخص آن دوران زمین فراهم شد.
https://zoomtech.org

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.