هنوز به طور دقیق ندانیم آدم فضایی ها در کجای کائنات قرار دارند؛ اما ممکن است از یافتههای جدید اخترشناسان بتوانیم بفهمیم این موجودات فرازمینی کجا نیستند!
بخش بزرگی از علم فیزیک در حقیقت به جستجو برای کشفیات تازه اختصاص دارد؛ در حالی که به طور دقیق نمیدانیم به دنبال چه میگردیم! بنابراین، اصطلاح تیری در تاریکی بیش از هر علم دیگری در فیزیک معنا پیدا میکند.
همین پارادوکس عجیب ریشه دستیابی به برخی از بزرگترین کشفیات بشر بوده است. مواردی نظیر ماده تاریک، پادماده و یا حتی جستجو برای یافتن مدلی استاندارد برای فیزیک ذرات از جمله کشفیات درخور توجه انسان هستند که از این طریق حاصل شدهاند!
همین روند در حال حاضر در تلاش انسان برای یافتن حیات در سایر نقاط هستی به غیر از زمین هم در جریان است.
باید توجه داشت که در حال حاضر حدود ۵۰۰۰ ستاره تنها در مجاورت کره زمین قرار دارند و اکثر آنها از نوع ستارههای کوتوله M هستند. بنابراین در صورتی که یافتههای این دانشمندان دانشگاه ریورساید صحیح باشد، گزینههای فراوانی در مسیر جستجو برای یافتن حیات فرازمینی حذف خواهند شد!
البته مسیر یافتن آدم فضایی ها همچنان بسیار پرچالش است؛ چرا که حدود هزار ستاره مشابه خورشید در همسایگی منظومه شمسی ما قرار دارد که هیچ دلیلی برای نبود حیات در هیچ یک از آنها نیست! البته باید این امر را نیز در نظر داشت که همه آن چه گفته شد، صرفا به یک بخش کوچک از کائنات اشاره دارد که همانند یک مولکول در دنیایی بزرگ میماند!
بنابراین هنوز هیچ گونه اطلاعاتی در خصوص آدم فضایی ها (اگر وجود داشته باشند) در اختیارمان نیست. با این وجود، حداقل اکنون میدانیم این موجودات قطعا کجا نیستند!
دیدگاهها بسته شدهاند.